Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς

Έτος Ίδρυσης 1929

Στον Άγιο Χαράλαμπο Αλιάρτου η φετινή γιορτή του Συλλόγου μας

12-10-19:Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ο Σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή του τιμής στους Αγίους Τερέντιο-Νεονίλλη και τα επτά παιδιά τους που είναι προστάτες των Πολύτεκνων.

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ι.Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Αλίαρτο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας .Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Ιωάννης Μπράλιος αφού χαιρέτησε τους παριστάμενους αναφέρθηκε στο νόημα της γιορτής και στο μαρτύριο των εορταζόμενων αγίων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικόλαος Σανιδάς ανέπτυξε το θέμα ‘’ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ η σιωπηλή άλωση’’ τονίζοντας τις εφιαλτικές διαστάσεις που έχει πάρει το δημογραφικό πρόβλημα και η υπογεννητικότητα που απειλούν την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού στην πατρίδα μας. Κάλεσε δε την ΠΟΛΙΤΕΙΑ να λάβει γενναία μέτρα στήριξης της οικογένειας και ιδιαίτερα της πολύτεκνης ώστε να ανατραπεί η δημογραφική κατάρρευση στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση ο σύλλογος απένειμε τιμητικές βραβεύσεις στον κ. Αντώνιο Κουτρομάνο Αρχιτέκτονα που έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου καθώς και στον κ. Σπυρίδωνα Παπαδημητρίου Καθηγητή Μ.Ε. που έχει διατελέσει πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης βραβεύτηκαν τιμητικά οι ακόλουθες νέες πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου.

  • Αθανασάκης Χρήστος- Κάππα Μαρίνα με 5 παιδιά
  • Κατσιμίχας Σπυρίδων- Μπισκανάκη Ελπινίκη με 4 παιδιά
  • Χαλιμούρδας Γεώργιος- Καλογερομήτρου Ευαγγελία με 4 παιδιά
  • Ρούτης Ιωάννης – Κασσιώνη Βασιλική με 4 παιδιά

Εκ μέρους του Δήμου Αλιάρτου χαιρετισμό απηύθυνε η κα Κουτρομάνου Δήμητρα Δημοτική Σύμβουλος.Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία και η παρουσία των πολυτέκνων οικογενειών του Δήμου Αλιάρτου μεγάλη.

Αναζήτηση